Nattokináza
Enzým Nattokináza bol objavený pri štúdiu fermentovanej sóje známej ako "natto". Výskumník sa pokúšal odhaliť, prečo niektoré potraviny mali vyššiu fibrinolytickú aktivitu ako iné. Prišiel na japonské fermentované sójové jedlo nazvané natto, ktoré malo veľké objemy enzýmu, ktoré vytvoril "nattokinázu" na základe toho, kde objavil enzým. Neskôr zistil, že mikroorganizmus, ktorý bol použitý vo fermentačnom procese, bol zodpovedný za vytvorenie tohto enzýmu. Tento istý mikroorganizmus (Bacillus subtilis) sa dnes používa pri výrobe enzýmu.
Nattokinase je enzým izolovaný z Natto, čo je tradičná japonská fermentovaná sója. Natto bola využívaná bezpečne po tisíce rokov, a to hlavne pre svoje početné blahodarné účinky. Každá dávka poskytuje Nattokinase 4000 FU (fibrinolytické jednotky).
Nattovenea je bezlepková, Non-GMO, vegetariánska, vegan.
Dávkovanie
1kapsula denne
Ustanovené odporúčané dávkovanie sa nesmie prekračovať. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy. Ukladať mimo dosah detí. Nie je vhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy,
Hmotnosť produktu: 0.15kg